• Lorem ipsum

De Smart and Green verlichtingssystemen die aan de verschillende verlichtingsbehoeften voldoen, zijn allemaal op LED's gebaseerd en uitgerust. Met Smart and Green exclusieve Bluetooth 4,0-. BLE- en SmartMesh®- technologieën.

BLUETOOTH 4.0-technologie

Met Bluetooth 4.0 kunt u op afstand gegevens uitwisselen met behulp van radiogolven. Het doel is om de verbinding tussen apparaten te vereenvoudigen door draden te verwijderen. Maak je geen zorgen over gegevensbeveiliging, dit type Bluetooth vereist een pincode om de apparaten aan te sluiten. Daarnaast profiteren aangesloten producten met de naam Bluetooth 4.0 ook van BLE (Bluetooth Low Energy), een technologie die 10 keer minder verbruikt dan conventionele Bluetooth. U kunt dus uw buitenverlichting met gemoedsrust verbinden!

Smartmesh ® -technologie

Bluetooth Smartmesh® is een exclusieve SMART AND GREEN. In tegenstelling tot conventionele Bluetooth-systemen, kunnen draadloze armaturen met elkaar communiceren. Deze technologie maakt van Bluetooth-ontvangers ook zenders, zodat het ontvangen signaal binnen 20 meter naar een andere ontvanger kan worden verzonden, over een totale afstand van ongeveer 1 kilometer.