• Lorem ipsum

 

Het concept

Sinds 2008 ontwikkelt Smart and Green draadloze, waterdichte, oplaadbare LED- lampen die bedoeld zijn om slimme, designoplossingen te bieden voor het verlichten van uw omgeving. 

"Ons concept, Nomad Lighting staat voor draadloze, bestuurbare verlichting gebaseerd op duurzame LED- technologie. 

                 

Ontdek de winkel

Smart, de innovatie in de kern van onze producten

Innovatie vormt de kern van de activiteiten van Smart and Green en daarom streven wij ernaar om er een prioriteit van te maken. Beginnend met de klassieke "Ball" -lamp die in 2008 werd geïntroduceerd, heeft Smart and Green zijn assortiment van verlichting aanzienlijk verbreed door nieuwe ontwerpen te maken, zoals ijsemmer, verlichte bloempotten en tafellampen om er maar een paar te noemen.

 

 

 

Bluetooth Smart Mesh

Dankzij de nieuwste generatie technologie die in Frankrijk en de fabriek in Azië is ontwikkeld, biedt Smart and Green nu een nieuwe manier om licht te beheren: de Bluetooth Smart Mesh®. Deze Bluetooth-technologie heeft de bijzonderheid om de lampen samen te communiceren, waardoor een netwerk van meer dan 50 lampen over een afstand van maximaal 1 km kan worden gemaakt! 
Vaarwel afstandsbediening, u kunt nu via de mobiele applicatie Smart and Green uw netwerk van sfeerverlichting en lampen bedienen die op uw smartphone of tablet zijn aangesloten.